keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kotipojan kuulumisia




Nonni, eiköhän ollutkin jo parin viikon tauon jälkeen taas aika hankkia itselleni jostakin pieni flunssa! Tämä talvi on ollut kyllä oikeaa hc-sairasteluiden kulta-aikaa, argh. No, tänään oli onneksi vapaapäivä töistä ja sain aamulla tehtyä monta koulujuttua pois alta ennen kuin olo paheni iltapäivästä. Jos huomisen jaksaisin töissä, niin sitten saisinkin alkaa pidennetyn viikonlopun viettoon. Perjantaina mennään Miian kanssa Anna Puun keikalle, ja lauantaina ajellaan mökille avaamaan grillikausi! Siispä olis todellakin syytä parantua...




Vaan ihan oikeasti, kenellä muulla on vaikeuksia tajuta, että on jo huhtikuu? Sanokaa nyt pliis etten ole ainoa. En voi millään tajuta, että on virallisesti kevät, kohta jo kesä! Työharjotteluakin on jäljellä enää ensi viikko, ihan hölmöä. Tuntuu tosi ristiriitaiselta, älyttömän haikeaa jättää tuo paikka ja kaikki ihmiset siellä, mutta toisaalta olen onnellinen, että sen jälkeen on oikeasti aikaa pelkälle opiskelulle. En ole saanut gradua tai muitakaan opintojuttuja harjoittelun aikana juurikaan eteenpäin, on ollut liian raskas combo mulle hoitaa molempia. Siinäkin ehkä pienoinen syy tälle jatkuvalle sairastelulle - stressi, tuo aikuisen paras ystävä.




Huhti- ja toukokuu tuovat kuitenkin mukanaan mielettömän kivoja juttuja. Niistä ensimmäisenä muutto, JEEE! Tarkkaa muuttopäivää ei vielä ole tiedossa, lienee kuitenkin viikon-kahden sisällä. Odotan kyllä niin kovin uutta kotia! Tein tänään jo muuttoilmoituksenkin, ja hoitelin muutenkin muuttoon liittyviä virallisia juttuja - muutamaa askelta lähempänä uuteen kotiin asettuminen jo siis. :)




Muuton lisäksi huhtikuussa on luvassa muun muassa Joensuun vierailua, Pariisin Kevään konserttia ja ehkä parin kaverin kyläilyä meillä! Muuton lisäksi ehdottomasti eniten odotan kuitenkin toukokuun alkua, paitsi vappua, ennen kaikkea Pian tuloa meille!! Olen niin mielissäni, Pia viipyy kokonaisen viikon, ja suunnitelmissa on ainakin Cheekin keikkaa, kiipeilypuiston ja laivaterassikauden korkkaamista, Helsinkiä ja wiiiiii, niin paljon kaikkea kivvaa! :) Ratkean ehkä liitoksistani ennen sitä.




Nyt teen kuitenkin lohisalaatin valmiiksi ja sitten lähden hakemaan Villeä kotiin! Loppuilta kuluu tiiviisti sohvan pohjaa kuluttaen ja mitä todennäköisimmin Sinkkuja tuijotellen - ihan parasta flunssalääkettä, jos ette tienneet. ;) Huomenna mennäänkin Tanjan kanssa after work -Irkkukahveille, jos vain suinkin tokenen tästä taudista! Rempseää loppuviikkoa kaikille kivoille! :)





Yy

Ps. Muutosta inspiroituneena innostuin räpsimään vielä nykyisen kodin yksityiskohdista muutamia kuvia. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti