sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hyvä hetki.

Heihoi, ja rentoa sunnuntai-iltaa!

Huh, mulla on takki aikalailla tyhjä, vaan päätinpä kuitenkin tulla hieman tarinoimaan tänne vielä ennen unta. :) Loppuviikko meni aikalailla niin kuin ennustelinkin - muuton parissa. Pari viimeistä päivää työharjoittelussa meni kuin siivillä, ja kaikkiaan haikea mutta kiitollinen fiilis jäi kymmenestä viikosta. :)

Muutto puolestaan on täydessä touhussa, oikeastaan jo voiton puolella. Isoimpia huonekaluja lukuunottamatta kaikki on viety uudelle asunnolle, ja suuri osa niistä jo purettukin. Ai että miten iloinen voi niinkin pienistä asioista olla, kuin riittävästä kaappitilasta ja keittiön tummapuisesta tasosta. :) Huomenna suuntaan sinne Joensuuhun kahdeksi yöksi, ja sieltä kotiuduttuani rahdataan viimeisetkin tavarat uuteen osoitteeseen. Täällä meidän vielä nykyisessä kodissa on siis tällä hetkellä kertakaikkisen viihtyisää, kun verhoja ja mattoja myöten kaikki on viety jo pois, jäljellä enää siis oikeastaan vain sohva, ruokapöytä, televisio ja sänky... :D Syödään aamupalatkin varmaan kerttiksiltä, jei!


Mitäs muuta mulle sitten kuuluu... Hmm. Ikävöin pohjoisen kavereita kovasti, kaipaan hirveästi kunnon tyttöjeniltaa ja sitä seuraavaa aamun höpöttelyä ja nauramista edellisen illan jutuille. :) Jos joku teistä sattuu tämän lukemaan (hahaa tiän, että kaikki luette, busted!), niin vastaanottakaa täältä samalla pitkä etärutistushalaus. :) Haluaisin myös ihan hirveästi päästä Villen kanssa jollekin pienelle karkumatkalle, vaikka viikonlopuksi tai edes yhdeksi yöksi mökille, Helsinkiin tai ihan mihin tahansa. Meillä on molemmilla ollut niin mielettömiä kiireitä jo pari kuukautta, että ei olla oikein ehditty muuta kuin törmätä kotona. No, onneksi kaikkea kivaa on suunnitteilla, eikä kesälomaakaan tarvi enää ihan äärettömyyksiin asti odotella. :) Viikonloppuna ainakin nautitaan uudesta kodista, maistellaan pari lasia viiniä hyvän ruoan kera ja taidetaanpa perjantaina käydä katsomassa Pariisin Kevään keikkakin, jee!



Viikon päästä, eli ensi viikon maanantaista alkaen olen myös suunnitellut aloittavani sen aiemmin mainitsemani ruokavalion, ja kesäkunnon loppurutistuksen! Odotan sitä tosi innolla, hirveä ikävä ns. kunnon treenaamista ja varsinkin lenkkeilyä, nyt kun lumetkin on saaneet kyytiä. Lisäksi uuden kodin lähellä on aivan ihanat lenkkimiljööt, jee! :) Eilen kävin reilun 30min juoksulenkin pitkästä, pitkästä aikaa ja voin kertoa, että tänään joka ikinen sivuttu metri tuntuu jaloissa. :D No, hyvä niin ja tätä lisää!



Tähän loppuun voisin vielä mainita pari juttua viime viikonlopulta, kun tajusin, että kaikessa hässäkässä siitä kertominen on unohtunut kokonaan! Käytiin tosiaan porukalla mökillä nauttimassa mielettömästä kelistä, seurasta, ruoasta ja juomasta, ja teki kyllä hyvää. :) Ennen mökille lähtöä vietettiin perjantaina tyttöjeniltaa Miian kanssa meillä - tehtiin sitä ah niin paljon puhuttua avokadopastaa (allekirjoitan ihan kaikki kehut sitä, niin törkeän hyvää!), höpöteltiin ja suunnattiin sitten Anna Puun keikalle. Ja herranjestas mikä mimmi!! Oltiin varauduttu istuskelu&fiilistely pubikeikkaan, ja lopputulos oli jotain ihan muuta - aivan mieletön tanssimeininki ja niin luonnollinen ja aito, ihana revittelijä-Anna. :) Haluan kokea sen mahollisimman pian uusiksi, ja silloin tiedän varustautua tanssikenkiin!

Vaan nyt painun nukkumaan, aamulla luvassa verkkoluentoa ennen junaan hyppäämistä. Kuunnelkaa te vielä Annalta tämä huikean hyvin sunnuntai-iltaan istuva fiilistelykipsu. :) Pus ja mukavaa viikkoa!




Yy


kuvat weheartit

2 kommenttia:

  1. Laitappa tänne se ah niin hyvän avokadopastan ohje :) niin mieki kokkeilen!
    -Hensku

    VastaaPoista
  2. Joo, miepä kysyn heti tänhään sitä Miialta ja laitan! :) Ko niitäki on niin miljoona versiota, mutta tuo oli ainaki helppo ja hyvä, nam! Ps. Ylihuomena alkaa Jutat mulla, vähänkö jänskättää miten selviän! -Yy

    VastaaPoista