maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ja laulan pappadadudapappapaduudadappa

Aiiivan mielettömät pari päivää takana! Sunnuntai koostui pitkästä, laiskasta aamusta, Villen kummitytön voimisteluesityksestä, Rosson broileripastasta, turkkilaisesta kakusta ja päiväkahveista terassilla, pienistä shoppailuista, auringonotosta (!!!) ja päikkäreistä +22'c parvekkeella, tunnin lenkistä uudessa naapurustossa, koulujutuista ja lopulta iltakahveista ja vaniljajätskistä leffan kera. :) 

Lauantaina puolestaan saatiin muutto ihan viimeistä piirtoa myöden valmiiksi, kiinnitettiin lamput ja tehtiin viimeistelevät siivoukset. :) Okei, keittiönpöytää ja jonkinlaista tasoa dvd-soittimelle ja digiboksille uupuu vielä, tosin keittiönpöytäkin saadaan jo heti huomenna! Koti on ihan täydellinen meille pienestä koostaan huolimatta - saunallinen, valoisa ja huikealla sijainnilla, olen niinniin onnellinen, jee. :) Kodin valmistumista juhlittiinkin ensin Miian kanssa päiväkahvitteluilla ja illalla Tanjan kanssa pienellä tyttöhengailulla. Herkuteltiin alkuilta täällä meillä valkoviinillä, home-made Irish Coffeilla, juustoilla ja hedelmillä, ja pääteltiin ilta pieneen pubikierrokseen. Huippua!

Melko täydellinen viikonvaihde siis takanapäin, en voisi olla iloisempi. :) Enkä tällä hetkellä myöskään väsyneempi, haha. Siispä painunkin nyt nukkumaan, huomenna luvassa kuvia uudesta kodista! Hyvää yötä!


weheartit


Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti