torstai 31. tammikuuta 2013

BD!

Yksi synttärityttö täältä huutelee pitkästä aikaa moi! :) Viikko on hurahtanut ohi jopa liian nopeasti, tosin se on kyllä pitänyt sisällään miltei vain ja ainoastaan kivaa ohjelmaa! Oikeastaan ainoa skipattavan arvoinen juttu olisi voinut olla Oulu-Lappeenranta junamatka kolmella vaihdolla jäätävässä lumipyryssä. No, siitäkin on selvitty, ja olen ollut jo useamman päivän onnellisesti kotona! :)

Itse synttäripäivä on mennyt suhteellisen rauhallisissa merkeissä - herkkuaamiaista, kaupoilla pyörimistä, treeniä (tein järkyttävän vatsa-, selkä- ja jalkarääkin salilla todistaakseni, ettei vanhuus iskenyt vielä haha) ja Villen alusta loppuun tekemiä sairaan hyviä hampurilaisia! :) Nyt ajateltiin ehkä vielä katsoa joku leffa, vaikka vanhaa jo väsyttääkin haha. Tässä kuitenkin muutama instaan tallentunut kuva viimepäiviltä!

Oulun asua ja juhla-illan jälkeistä sunnuntaibrunssia
Mitä sanoinkaan siitä herkkulakolle pyllistelystä... Katin kanssa testattiin Rovaniemen uusi Chocodeli, ja Piian kanssa herkuteltiin Amarillossa. NAM!
Aamiaista ennen luentoa, ja vihdoin bussissa matkalla Pelloon!
Kotisali ja etukäteissynttärilahja äidiltä&isältä. Voin joskus myöhemmin paljastaa, mitä harakka-ystävällistä pakettiin oli piilotettu... ;)
Junanvessalove ja maailman herkuinta aamiaista vihdoin kotona! Bongasin ihan huipun lettuohjeen jostakin treeniblogista (en valitettavasti muista enää mistä, mutta googlaamalla löytyy ihan varmasti, ja varmaan muistakin blogeista!) - kaikessa yksinkertaisuudessaan vain kananmunaa ja banaania sekaisin ja pannulle. Päälle heitin marjoja ja rahkaa, superia!
Helsinki-fiilailua eilen, huikea Järnefelt-näyttely Ateneumissa, jonka jälkeen suunnattiin Intialais-rafla Samratiin. Sieltä sitten lievästi sanottuna vyöryttiin pihalle, aivan valtavat annokset jälleen kerran!
Uhmattiin eilistä lumimyräkkää Robert's coffeen jätskeillä, ja niitä pitikin polttaa sitten synttäriaamun salilla :)


Semmosta tänne! Nyt sitä leffaa ennen kuin silmä painuu väkisin kiinni. :) Mukavaa viikonloppua!


Yy













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti