keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Few pics!

Huh mitä hälinää on riittänyt pari päivää! On ollut hurjan kivaa, mutta siitä huolimatta tänään on ollut aika väsynyt meininki. :-D No, huomenna taas ryhdistäydytään! Nyt suunnitelmissa saunaa ja omppusiideri, mutta sitä ennen heitän teille tänne kuluneen viikon aikana napattuja Instagram-kuvia (eka kerta tämän blogin historiassa, jee)!















Syömistä ja treenaamista siis pääosin, hurjan jännää. :-D Olenpa kuitenkin jo päässyt pitämään tälle vuodelle ensimmäistä kertaa aurinkolasejakin, jee, sieltä se kevät tulee! Lisäksi sain ekan synttärilahjan postissa tänään - Pialta toivomani Tangle Teezerin. Olen jo rakastunut!


Yy

2 kommenttia:

  1. Hei minkälainen tuo Teezer on! Sitä on niin kehuttu, mutta tekkeekö se hiuksista jotenki paremmat hä :D Se on aika kallis hiusharjaksi, mutta jos se auttas minua tämän pehkon kans, niin sitte menee ostoon kyllä!

    VastaaPoista
  2. Voi ihan sairaan hyvä! Tuohan on siis kokohnaan jotaki muovisekotejuttua, ja nuo piikit oikeasti aika teräviä, niin ei ole semmosia takkuja jota tuo ei taltuta! Siksi se on paljon hellävarasempi hiuksile ko ei tarvi repiä eikä riuhtoa, hiukset ei katkeile eikä harjaan jää ko muutama hassu yksittäinen hiuksi tuppojen sijasta! :D Suosittelen tositosi paljon! Lisäksi valtava plussa on se, että tuo kulkee superkevyesti myös märissä hiuksissa, ilman mithään Muumisuihkeita saa sekunnissa selväksi vastapestyn pyyhekuivanki tukan! Mie tilasin ihan Suomesta, jostaki Porilaisesta kampaamosta muistaakseni, ja postituskuluihneen makso reilun 20e, ite harja 15e. Kannattaa kattoa Oulun jälleenmyyjät, Rovaniemeläki oli useampi (ja myös täälä L-rannassa, mutta laiska mikä laiska), niin varppina sieläki! Pääsee ainaki vähän halvemmalla. :) Ystävällisin terveisin ostosteeveestä tuttu kaupparatsu Riikka Yy

    VastaaPoista