maanantai 7. tammikuuta 2013

Vähemmän veikeä viikonloppu.

Ettäpä arvannu, että olisin täälä näin pikapikaa uusiksi päivittelemässä ;)
Phah.
Raskas viikonloppu kaikin puolin takana. Molemmat pojat kipeinä.. Juuso tuli perjantaina kipeäksi, alko oksentaan, kamala yskä ja kuume siihen vielä pääle. :/ Sitä on hoivailtu sitte koko viklp, ja eilen nousi Artullekki kuume. Ja tottakai se sama yskä sitten siihen lisäksi. 
Plus molemmilla maha ihan kurala, niin jeejeee....
Voi siis arvata, että yöt on menny aikas vähilä unila, ja tämä mamma alkaa kyllä olla jo niin sen näkönenki. 


No, oli tälle viikonlopule joitaki kivoja piristyksiäkin. :) Joonas toi töistä tullessa ruusuja, ja on ollu koko viikonlopun muutenkin ihan yltiöromanttisena mukamas ;) saima myös varattua 18.-20.1. viikonlopule Oulun Edenistä hotellihuoneen, ensimmäisen hääpäivän kunniaksi! 7 vuotta yhessä ja vuosi naimisissa. Oivoi. Täytyy vain toivoa, että häissä lapsenpiian pestin saanutki muistaa velvollisuutensa ;)

Huomanette, että ees minun muokkaukset ei saa nuita silmiä näyttään mitenkään pirteiltä ja levänneiltä.. :D

Perjantaina sain myös minun TOISEN jumpsuitin. Jonka ei pitäny koskaan tosin tulla, ja ooteltiin rahoja takasin peruutetusta tilauksesta. Nyt se sitten oli kuitenki ilmestyny postiin, ja tottahan toki olin kerenny jo tilata uuden toisesta paikkaa. Joonas ei sitte jaksanu enää alkaa tappeleen kyseisen firman kans, että nyt sitten on mulla tosiaan kaks haalaria. Noh, enpä pahaksi pistä. :) Tämä leopardikuvioinen tuli siis nyt myöhemmin ja tuo ylimmässä kuvassa oleva fuksian värinen, on tullu jo aiemmin.


Toivotaanpa vähän parempivointista vuen jatkoa. :)

Koo


Ps. Tilasin Sons of Anarchyn 4. kauen, ja kovasti toivon, että se kolahtais perjantaina postilaatikkoon... :)
Siitä on tullu ihan ehoton lemppari kyllä!




1 kommentti: