perjantai 11. tammikuuta 2013

Nyt lähtee!

Mulle on iskenyt mieletön treenivimma, jes, kyllä sitä jo odoteltiinkin! Olen yrittänyt miettiä keväälle sopivaa treenitavoitetta, mutta en ole toistaiseksi keksinyt oikein sopivaa. Kesälle voisin taas miettiä jotain Likkojen Lenkkiä vastaavaa, naisten kymppiä tai muuta, mutta nyt keväällä haluaisin panostaa hyötyliikunnan ja normilenkkeilyn lisäksi ennen muuta saleiluun. Huomasin treenailutottumusteni hieman muuttuvan syksyn aikana - ennen en pitänyt treeniä minään, jos en viihtynyt salilla vähintään kahta tuntia. Tein tuolloin pitkät aerobiset lämmittelyt ja verryttelyt, juoksin paljon matolla ja sotkin kuntopyörää. Täällä into niihin jostakin syystä laski, ja huomasinkin pian keskittyväni enemmän anaerobiseen, nostavani vastuksia ja tehoa, ja samalla salireissujen kestot lyhenivät kahdesta tunnista reiluun tuntiin. Ehkä sopiva tavoite olisikin nyt kevään aikana herätellä taas juoksumotivaatiota salilla ja vaikkapa crossailla ahkerammin muun huhkimisen ohella! :)



Päätettiin myös Kuopiosta kotiuduttuamme yrittää syödä loppukuun ajan hieman kevyemmin. Yritetään vältellä turhaa sokeria ja herkutteluja muutenkin, mikä on tuntunut jo tähän mennessä yllättävänkin hankalalta.. Ollaan hirveitä kermaperseitä! Harvoin vedetään ihan navat täyteen herkkuja, mutta napostellaan ihan liian usein. Tällainen totaalilakko ei sovi itselleni kuitenkaan ollenkaan, olen huomannut sen aina ennenkin, lakkoilun aikana ajatukset pyörivät vain nimenomaan siinä mitä en saa syödä! Mutta ehkäpä tämän vajaan kuukauden jälkeen herkutteluun tulisi edes jonkinlaista tolkkua. ;)




Olen jostakin syystä ollut aina tosi skeptinen kaikenlaisten ravintolisä- yms valmisteiden suhteen. Päätin kaverin suosittelemana ja muitakin hyviä käyttökokemuksia lukeneena kuitenkin rohkaista mieleni ja tilata kokeiluun Mivitotal Sportia! Olen popsinut D-vitamiinia säännöllisesti jo pitkään, mutten ole huomannut juurikaan mitään muutosta, olen mielestäni sairastellut tavalliseen tahtiin pari-kolme suurempaa flunssaa vuodessa ja pieniä nuhia silloin tällöin. Myöskään syksyllä ja keväällä salakavalasti iskevää väsymystä se ei ole pitänyt loitolla, toivottavasti tämä siis toimisi itselläni paremmin! Lisää tietoa tuotteesta muun muassa täältä. :)

Tänään podettiin molemmat hieman kipeitä ruotoja eilisten treenien jäljeltä, joten päätettiin salitreenailujen sijaan keittää termariin Muumi-teetä ja kävellä jäätä pitkin määränpäähän X. Kiva reissu tehtiin, vaikka aika jäätävä tuuli meidät lopulta yllättikin! Bongattiin kuitenkin aurinkokin. :)





Nyt latailen uusia treenibiisejä huomista varten soittimen täyteen, ja sitten painun suihkuun! Mennään illalla tarkastamaan Wolkoffin uusi viinikellari, jee. :) Ja ainiin, mieki ko muutki - sorruin tänään lataamaan Instagramin. ;) Seurailkaahan nikillä @riylisau, olen jo ihan koukussa! Palaillaan pian, rempseää perjantai-iltaa!


Yy

3 kommenttia:

  1. Buhuu, mieki haluan instagrammiiiiiiin... mutta ei tuohon puhulimheen saa. :( -koo

    VastaaPoista
  2. oho, olinki täälä Riikkamajna :DD

    VastaaPoista
  3. Hahaa senki Riikkamaj! Hö, saisitpa sieki Instan, olis kivvaa sielä(ki) kyttäillä ja täggäillä toisia! ;) -Yy

    VastaaPoista