maanantai 7. tammikuuta 2013

Dear friend.

Voi että, kylläpä oli piristävä viikonloppu vähän ei-niin-piristävän viikon jälkeen! :) Satiin Henna-talvilomalainen lauantaina Oulusta asti meille kylään, ja pari päivää sujahtikin oikein lepposissa merkeissä: lenkkeiltiin, saunottiin, herkuteltiin, leffailtiin, herkuteltiin vielä vähän lisää ja ennen kaikkea juhlittiin Hennan synttäreitä!








BUSTED! 



Tänään käytiin vielä synttärikahveilla Majurskassa, ja sitten saateltiin Henna haikein mielin junaan. Iltapäivällä ryntäsin pitkästä aikaa salille ja vielä Miian kanssa lenkille, teki hurjan hyvää urheilla pitkästäpitkästä aikaa. :) Huomenna lähdetäänkin sitten Kuopioon, Ville järkkäsi meille pienen arjen pakomatkan sinne, tarkoituksena ihan vain rentoutua kaupunkeilun, leffailun ja ravintolaherkkujen merkeissä! Ja okei, kieltämättä odotan myös sitä hotelli-aamiaista. ;) Jee! Iloista viikkoa kaikille ja ps, ei tämä elämä oikeastaan hassumpaa olekaan. ;)


Yy

3 kommenttia:

  1. Hyvä että on jo parempi mieli! Ja ah, kaupunkiloma kuulostaa just ihanalta! Kehtaisikko mulle pistää pientä muistutusta, että mitä kaikkea tuohon salaattiin tuli, se oli niin mahoton hyvvää :) Vois tehä itelekki tai jopa viikonloppuna seuralaisele!

    VastaaPoista
  2. Voi niin minustaki kuulostaa, just olhaan menossa! Hmm, ylheensä olhaan laitettu tuohon salaathiin perusvihreän, kurkun ja tomaatin lisäksi tummia oliiveja, jalapenoa, fetaa, punasipulia, ja sitte tietenki jauhelihaa, nachoja, turkkilaista jogurttia tai kermaviiliä ja viimeksi vähän salsaa, ko sitä sattu olla kaapissa! On kyllä herkkua. :p

    VastaaPoista
  3. Viettäkää oikein ihana loma! Olen himoinnu tuota salaattia aika hullun paljon nyt, joten heti perjantaina on sitä tehtävä! Ens yönä näen varmaan jo unta tuosta :D

    VastaaPoista