maanantai 14. tammikuuta 2013

”Sitä jaksaa paremmin kun on mitä odottaa”


Olen huono tekemään minkäänlaisia uudenvuoden lupauksia. Tänäkään vuonna en keksinyt mitään luvattavaa, muuta kuin tietysti ne perinteiset – liikun enemmän, syön paremmin, herkuttelen vähemmän, panostan opiskeluun entistä enemmän, olen ahkerampi ja reippaampi. Sama virsi siis joka vuosi, kuten epäilemättä monella muullakin. ;) Viikonlopun aikana aloin kuitenkin miettiä kaikkea, mitä alkanut vuosi toivottavasti pitää sisällään, mitä odotan siltä. Niitä kaikkia kivoja juttuja, mitä haluan ajatella ja odottaa silloin, kun koulutehtävillä haluaisi heittää vesilintua (esim vaikka nyt heti) ja salin sijaan haluaisi kävellä suoraan karkkikauppaan. :)



Synttärit
  • Vietän vähän pelottavia, JO 24-vuotissynttäreitäni tammikuun lopussa, ja tarkoituksena on mennä ainakin käymään Villen kanssa Helsingissä synttäriviikolla. :) Pohjoisessa tuskin ehdin sen suuremmin niitä juhlistaa, Koon kanssa suunniteltiin sauna-iltaa, ja ehkäpä keksin sitten vielä täälä Lappeenrannassa jotain. Olen aina juhlinut synttäreitä edes jotenkin, vaikka sitten ostamalla itselleni kimpun tulppaaneita, syömällä hyvää ruokaa ja katselemalla lempparisarjoja tai höpöttelemällä kavereiden kanssa. Päivä, jolloin saa olla niin kuin hyvältä tuntuu. :) Onneksi se on jo kohta, olen synttärifriikki!


Harjoittelu
  • Meillä alkaa opintoihin kuuluva käytännönjakso helmikuun alussa, ja kestää aina huhtikuun lopulle asti. Sain mielettömän hyvän harjoittelupaikan, ja olen siitä todella innoissani! :) Olen hetken taas jo ehtinyt miettiä tätä alavalintaani, mutta nämä harjoittelut tekevät aina hyvää, muistuttavat miksi oikeastaan halusin juuri tätä. :)


Uusi koti
  • Kuten jo syksyllä kertoilinkin, joudumme muuttamaan keväällä. Aika on kullannut muistot tavaroiden roudaamisesta, ja nyt oikeastaan odotan muuttoa jo aika innolla! :) Kunpa vain löydettäisiin kiva uusi koti, pää jo pursuilee kaikenlaisia deco-ideoita!


Kesä
  • Pitkästä, pitkästä aikaa, oikeastaan ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen aion olla kesällä ilman töitä, pelkästään opiskella. Kovaa työtä on toki sekin, olen suunnitellut suorittavani monta suurempaa kurssikokonaisuutta. Mutta se ei sido minua samalla tavalla kun työt, joten voinkin viettää aikaa sekä pohjoisessa että etelässä, ja ottaa tenttikirjat vaikka rannalle mukaan! ;) You wish, muistuttakaahan vain minua sitten tästä lausahduksesta...


Matka
  • Ollaan Katin kanssa suunniteltu alustavasti pientä reissua syksylle! Mikään ei ole vielä todellakaan varmaa, joten ei siitä sen enempää, mutta let me just say this: CAN'T WAIT!! :)


Valmistuminen
  • Ensi jouluna yliopistotieni pitäisi tosiaan sitten päättyä, ainakin tältä erää, ja jos siis jaksan ahkeroida suunnitellusti. Aika jännää. :)


”All the small things that make you smile when you wake up”
  • Toivon osaavani nauttia entistä paremmin niistä pienenpienistä jutuista, jotka lopulta ovat niitä tärkeimpiä. :) Kahvihetki tai pitkä puhelu ystävän kanssa, aamuauringon tirkistys verhojen raosta, kevään ensimmäinen päivä, vastaleikatun nurmen tuoksu, kulhollinen lemppareita irtokarkkeja, päivä jolloin saa ensimmäistä kertaa pukea shortsit ja kävellä varpaillaan hiekassa, sohvan pohjalle pujahtaminen hyvän kirjan ja villasukkien kanssa, juhliminen, nauraminen, laulaminen ja tanssiminen ystävien kanssa aamuun asti. Lisäksi toivoisin viimeinkin oppivani olemaan stressaamatta joka ikisestä asiasta, näinköhän onnistuisin...

Niin tai näin, 2013 tulee varmasti pitämään sisällään yhtä sun toista kivaa! Yksi kiva juttu tapahtuu ainakin jo heti tänään, kun saadaan äiti ja isä pohjoisesta meille kyläilemään muutamaksi yöksi, ollaankin suunniteltu jo kaikenlaista niiden pään menoksi. ;) Iloista viikon alkua siis muillekin! Ja ainiin, muistakaahan tekin tämä yksi pieni juttu

”Human beings are ambitious. We spent so much time wanting, pursuing, wishing. For the most part, that's okay. Ambition is good, chasing things with integrity is good. Dreaming. As long as the chase doesn't diminish what we already have. The goodness we take for granted, the people we take for granted. The lives we take for granted. My life is good. It's magical.”

HJS – One Tree Hill (s9/e13)



Yy

kaikki kuvat weheartit

4 kommenttia:

  1. Voi ko sitä muistas ittekki arvostaa nuita pikkuhetkiä... :)

    VastaaPoista
  2. Voi älä muuta! Voitais yhessä nyt vähän tsempata. :) -Yy

    VastaaPoista
  3. Niin häätyy.. :) ja muuten, saatan vähän sinua matkia tästä postauksesta, ja kirjottaa ittekki vastaavan ;)

    VastaaPoista