perjantai 25. tammikuuta 2013

Homesick

Jep, sellainen Rovaniemi-viikko! Aika kului pääosin luennoilla istumiseen (kuulostaa melkein liian ahkeralta ollakseen totta), ihanien ystävien treffailuun ja herkkulakolle pyllistelyyn. Oli huippua nähdä kaikkia, mutta olin jo tiistaina niin kovan koti-ikävän kourissa, että aloin laskeja tunteja viikonloppuun. Toisaalta tulin hävyttömän onnelliseksi siitä kun tajusin, että mulla on koti jonne ikävöidä. :) Iso jee siis sille! 

Tällä hetkellä olen nyt sitten Pellossa, kotikotona, ja ihastelen ikkunasta aivan mieletöntä auringonpaistetta ja talvimaisemaa! Harmi vain, että pakkasta on lähes 25'c, bhrrrrrr. Täytynee siis pitäytyä sisällä, ja keskittyä koulujuttuihin. Illalla onneksi saan tyttöjä taas tuvan täyteen, tehdään yhdessä jotain kivaa. :) Ja huomenna Riikka tulee meille, saunotaan, juorutaan ja katsellaan leffoja koko päivä. Suurensuuri jee myös sille! :) Lisäksi viikonloppuun kuuluu urheilua ja mummun luona kyläilyä, sunnuntaina starttaan sitten jo viimein kotimatkalle!

Vaan viime viikonloppuun palatakseni ajattelin heittää tähän muutaman ruudun Oulu-kemuista! :)



 Uskomattoman laadukkaita räpsyjä... ;)




Kaisa onnistui nappaamaan todistusaineistoa meidän tanssilattian valtauksesta!


Semmosta meininkiä siis meillä! Kyseessä oli tosiaan jo neljäs peräkkäinen vuosi, kun kokoonnuttiin vanhalla kaveriporukalla tammikuiseen Ouluun - tällä kertaa paikalla oli kaikkiaan 11 ihanaa naista, ja viikonloppu koostui naurusta, tanssista, päällekkäin puhumisesta ja superherkullisesta sunnuntai-brunssista. :) Huisia!

Vaan nyt käsipainojen, jumppapallon ja koulujuttujen kimppuun! Iloista viikonloppua! :)


Yy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti